Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Program Sewa Kereta Elektrik COMOS

Ahaa.. siapa nak sewa kereta elektrik? 100% elektrik, bukan hybrid punya. Kalau ada yang berminat, mungkin boleh usha program ni, Electric Vehicle (EV) Car Sharing Program. Actually, program...

Cuci Kereta Sambil Jimat Minyak

Kereta sama seperti manusia, perlu dimandi, dibelai juga dimanja. Jika kurang belaian kasih sayangnya, silap-silap haribulan merajuklah ia. Jadi, selepas selesai sahaja kenduri di Banting semalam..sempat juga aku...

Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

6 Sebab Alat Penyaman Udara Tidak Sejuk

Alat penyaman udara merupakan alat elektrik yang sangat penting untuk kebanyakan rumah di negara yang beriklim tropika seperti negara kita ini. Cuaca panas dan hujan yang tidak...

Make 11.11 Fly, Kempen Yang Ditunggu-Tunggu November Ini

Bulan November adalah bulan kegemaran aku. Kenapa? Sebabnya aku dilahirkan dalam bulan November. November boy. Selalunya orang yang lahir bulan November ni majoritinya memang awesome. Kalau jantina lelaki,...

Philips Hue, Wireless Lighting Yang Memukau

Bila tengok filem-filem science fiction teringin jugak aku nak ada rumah yang high-tech kan. Misalnya rumah yang ada sistem voice command kemudian bila bagi arahan terus ada...

Punca Rambut Gugur Dan Cara Mengatasinya

Betul atau tidak, keguguran rambut merupakan sesuatu yang sangat mengganggu emosi dan penampilan seseorang tidak kira bagi laki-laki ataupun perempuan? Meskipun ia adalah benar bahawa lelaki lebih cenderung...

Yes! Berjaya Kumpul Shell Heritage Canister Limited Edition

Satu perkara yang aku suka tentang Shell adalah, mereka selalu tampil dengan promosi yang terbaru dan menarik. Kalau sebelum ini kita ditawarkan dengan koleksi model-model kereta LEGO limited...

Chocolate Museum Kota Damansara, Syurga Coklat

Hari minggu yang lalu, aku meluangkan masa bersama beberapa orang rakan blogger untuk melawat sebuah tempat yang cukup unik dipanggil Chocolate Museum. Sebelum ini, tak pernah terlintas difikiran...

Telefon Pintar TP-Link Neffos C5 & C5L Mampu Milik

Jenama TP-Link bukanlah satu jenama yang asing lagi. Mereka telah bertapak dalam industri buat sekian lamanya sehingga jenama ini cukup sinonim dengan produk rangkaian Wifi dirumah. Namun, baru-baru...

SocMed

27,180FansLike
1,114FollowersFollow
8,422FollowersFollow
1,428FollowersFollow
110SubscribersSubscribe