Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

PappaRich Kini Hadir Dengan Servis Home Delivery

Kalau korang nak tahu, aku ni memang seorang penggemar mee. Tak kisah la mee tu jenis mee kuning ke, bihun ke, kuey teow ke.. yang penting, ianya...

Kuota FiT di Sabah

Seperti yang pernah aku terangkan sebelum ini, FiT adalah satu mekanisme yang membenarkan tenaga elektrik yang dijana daripada sumber Tenaga Boleh Baharu (TBB) dijual kepada syarikat utiliti...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa lagi yang mampu...

Bestnya Dinner Special di Chili’s

Lama betul rasanya tak melepak di Chili's. Seingat aku, kali terakhir menjamu selera disini adalah pada tahun lepas, yang mana pada ketika itu lokasi yang menjadi pilihan aku...

Kenapa Lelaki Gemarkan Kasut Sneakers?

Ya, pada masa kini kita dapat melihat, ramai lelaki-lelaki mula menunjukkan minat terhadap fesyen. Fesyen, bukan sahaja untuk wanita. Tetapi fesyen, bersifat universal. Walaupun pada awalnya industri fesyen lebih mengutamakan...

Astro Celebrates Merdeka

Hari ini dapat menghadirkan diri ke event Astro Celebrates Merdeka di Midvalley Megamall yang ber-tag-kan #UrMalaysianIsShowing #GoBeyond. Ramai juga blogger yang sempat Hafiz jumpa, antaranya Cik Lily...

Konichiwa Cafe Untuk Penggemar Makanan Jepun Halal

Yes.. Merasa jugak aku makan makanan Jepun yang sedap. Tak payah beli tiket kapal terbang mahal-mahal, cuma perlu ke restoran yang jauhnya hanya beberapa kilometer saja dari rumah. Restoran...

weBoost Connect 3G Bantu Anda Tingkatkan Signal Telefon Bimbit

Signal teruk, panggilan tersekat-sekat ataupun SMS tak boleh nak keluar, itu adalah common problem bagi majoriti pengguna telefon bimbit apabila berada didalam rumah. Masalah ini kebiasaannya terjadi kerana...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

Mudahnya Beli Barang Di Lamido

Wahh.. Memang tak sangka, mudah sebenarnya buat pembelian secara online melalui laman web Lamido.com.my. Hanya perlu pilih barang, buat tempahan, tunggu notifikasi, bayar, kemudian selang beberapa hari,...

SocMed

27,110FansLike
8,257FollowersFollow
1,412FollowersFollow
118SubscribersSubscribe