Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Sirah Mee Udang Ketam.. Sedapnya!

Mee udang, memang kegemaran aku. Sebutlah mee udang mana sekalipun, kalau aku ada masa. Insha Allah aku akan jejakkan kaki. Yang terbaru, aku makan mee udang ketam. Dalam...

Mudahnya Guna Kad Prabayar Shell EasiGO American Express

Wah.. mudahnya pengisian minyak kereta dengan kad prabayar Shell EasiGO American Express. Cuma perlu swipe kad, tunggu pengesahan kemudian terus boleh refill minyak sebanyak mana yang diperlukan. Jimat...

Rentap – Filem Aksi Parkour Yang Mendebarkan

Filem Rentap bakal menemui penonton pada 4hb Disember ini. Filem ini yang bakal mempertontonkan aksi-aksi lagak ngeri parkour dilakonkan oleh Syafie Naswip, Zahiril Adzim dan juga Elfira Loy sebagai...

GT Dollar Kini Di Malaysia

Kebelakangan ini kerap juga aku ternampak status rakan-rakan di Facebook yang berkongsikan tentang GT Dollar. Sebelum ini, jujur aku katakan berkenaan dengan GT Dollar memang aku clueless...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

Shell EasiGo American Express Pilihanku

Selalunya kalau aku keluar ke mana-mana aku kurang gemar bawa cash yang banyak. Salah satu sebabnya, kerana aku malas nak tebalkan dompet aku. Yang kedua pula, aku jenis...

Digi WWWOW Awards Datang Lagi!

Ya, Digi WWWOW Awards datang lagi. Tapi tahun ini dengan sedikit kelainan. Daripada 2 tahun lepas aku mengikuti perkembangan award ini, apa yang aku perasan.. tahun ini konsep yang diketengahkan agak sedikit berbeza. Sesuai...

PappaRich Kini Hadir Dengan Servis Home Delivery

Kalau korang nak tahu, aku ni memang seorang penggemar mee. Tak kisah la mee tu jenis mee kuning ke, bihun ke, kuey teow ke.. yang penting, ianya...

Mudahnya Beli Barang Di Lamido

Wahh.. Memang tak sangka, mudah sebenarnya buat pembelian secara online melalui laman web Lamido.com.my. Hanya perlu pilih barang, buat tempahan, tunggu notifikasi, bayar, kemudian selang beberapa hari,...

Chocolate Museum Kota Damansara, Syurga Coklat

Hari minggu yang lalu, aku meluangkan masa bersama beberapa orang rakan blogger untuk melawat sebuah tempat yang cukup unik dipanggil Chocolate Museum. Sebelum ini, tak pernah terlintas difikiran...

SocMed

27,060FansLike
8,227FollowersFollow
1,405FollowersFollow
124SubscribersSubscribe