Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Beli Steam Iron Di Lazada Malaysia

Mudahnya sekarang. Semua dihujung jari. Tekan mouse beberapa kali, masukkan butir-butir peribadi kemudian barang yang dipesan akan dihantar terus ke rumah. Hohoho. Buktinya..Dua hari lepas, barangan yang aku...

Kenapa Perlu Ada FiT

Okay, dalam entri yang lepas aku dah terangkan secara ringkas mengenai SEDA dan apa itu mekanisma FiT. Maka dalam entri kali ini pula aku akan cuba menerangkan mengapa perlunya...

Puas Hati Makan Seafood Di Crab Hut Cyberjaya

Yeay.. Tak sangka betul dapat gak merasa makan seafood atas kertas. Actually dah mengidam lama dah nak makan seafood style tabur-tabur atas meja macam ni. Dan, ditakdirkan.. Beberapa hari yang...

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Yeah.. Bermula hari ini sehingga 4 Mei 2014, berlangsungnya Pesta Buku Antarabangsa yang diadakan di Dewan Merdeka PWTC. Tempat yang menghimpunkan pelbagai bahan bacaan yang menarik, sesuai kepada...
Philips Avent Mummy's Wishing Wall Contest

Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest

Yes, berita baik kepada para ibu diluar sana. Sempena dengan ulang tahun Philips Avent Malaysia yang ke-30, baru-baru ini mereka telah menganjurkan satu peraduan foto menarik yang...

Pengalaman Menarik Di The Sky, One City Mall

Wah.. pertama kali datang The Sky, best rupanya. Ingatkan sekadar tempat makan biasa-biasa je. Tapi rupa-rupanya bukan, aku silap. The Sky adalah satu tempat yang menyediakan kawasan makan...

Tingkatkan Kreativiti Anak-Anak Melalui Modul Pembelajaran Little Scientists

Kanak-kanak dan sains memang tidak dapat dipisahkan. Setiap hari pasti akan ada aktiviti-aktiviti harian mereka yang berkait rapat dengan ilmu sains yang dilakukan secara sengaja ataupun tidak...

Perabot Berkualiti Tinggi Bersama Stanzo Collection

Stanzo  Collection, satu lagi nama baru yang bakal bersaing dengan nama-nama besar dalam menawarkan pelbagai jenis perabot eksklusif dan berkualiti tinggi. Minggu lepas, aku bersama beberapa orang rakan...

Anda Akan Menyesal Bila Makan Di Pekan Station!

Terletak di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur, kini Kampung Baru merupakan satu-satunya perkampungan melayu yang masih terselamat dek arus pembangunan yang sedang rancak dijalankan. Lebih dikenali sebagai syurga makanan...

Telefon Pintar TP-Link Neffos C5 & C5L Mampu Milik

Jenama TP-Link bukanlah satu jenama yang asing lagi. Mereka telah bertapak dalam industri buat sekian lamanya sehingga jenama ini cukup sinonim dengan produk rangkaian Wifi dirumah. Namun, baru-baru...

SocMed

27,060FansLike
8,227FollowersFollow
1,405FollowersFollow
124SubscribersSubscribe