Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Kedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza

Serius, ini kali pertama aku rasa terlebih excited bila dah buat cermin mata baru. Bukan sebab buat cermin mata yang harganya ribu-ribu, tapi sebab dapat buat cermin...

Spritzer Pilihanku

Spritzer. Siapa yang tak kenal, jenama terkemuka air mineral yang telah menerima pelbagai award. Pergi mana-mana kedai bersepah orang jual Spritzer. Kira dah jadi macam jenama no.1...

Seronoknya Dapat Ke Farm In The City

Wah.. Seronoknya dapat pergi ke Farm In The City. Walaupun sebelum ini kawasan Seri Kembangan adalah laluan yang sering aku gunakan, tapi tak pernah aku tahu pula memang...

Kelebihan dan Kekurangan Solar PV

Jika kita bercakap mengenai sumber tenaga, diketahui bahawa terdapat 2 jenis sumber tenaga iaitu tenaga boleh baharu (TBB) dan juga tenaga tidak boleh baharu. Ciri-ciri tenaga boleh...

Berbaloi Ke Pergi Bangi Wonderland?

Dah jadi habit aku kalau nak pergi ke mana-mana, wajib aku akan Google dulu bagaimana keadaan ataupun review sesuatu tempat yang bakal aku jejaki. Bangi Wonderland, salah satu...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

Suka Sangat Khair Belajar Bahasa Inggeris Di KLC Puchong

Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu...

Penggemar Makanan Johor Mesti Singgah Don’s Warong. Tak Datang Rugi!

Dari minggu lepas aku dah plan nak ke Plaza Damas, dekat Sri Hartamas sana nun. Sebab ada satu kedai makan yang kawan aku bagitahu makanan semua sedap-sedap. Yelah,...

Bila Hati Mula Berkenan Pada Honda City

Serius, pengalaman selama 2 hari mengikuti team Honda ke Juru Auto-City tempoh hari sememangnya mengubah persepsi aku yang sedikit hambar terhadap kereta keluaran terbaru Honda iaitu Honda...

SocMed

27,060FansLike
8,227FollowersFollow
1,405FollowersFollow
124SubscribersSubscribe