Sunday, January 21, 2018
Home

Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Formula Untuk Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-TriMax

Dah masuk 6 tahun bergelar bapa, banyak baju aku yang makin lama makin mengecil. Nak buat macam mana, disebabkan aku ayah mithali.. bila anak-anak tak habis makan,...

Semak Akaun KWSP 1 Dan 2 Melalui Aplikasi Telefon Pintar i-Akaun

Adakalanya timbul satu situasi dimana korang perlu menyemak info-info berkenaan dengan EPF korang. Sepertimana yang telah aku lalui sebelum ini apabila aku ingin mengeluarkan simpanan daripada akaun...

Kenapa Pentingnya Penyelenggaraan Kereta?

It happens all the time bila mana ada sesetengah driver yang langsung tak pedulikan tentang maintenance kereta mereka. Apa yang mereka tahu, pandu selagi boleh sehinggalah wujudnya...

Philips Hue, Wireless Lighting Yang Memukau

Bila tengok filem-filem science fiction teringin jugak aku nak ada rumah yang high-tech kan. Misalnya rumah yang ada sistem voice command kemudian bila bagi arahan terus ada...

Make 11.11 Fly, Kempen Yang Ditunggu-Tunggu November Ini

Bulan November adalah bulan kegemaran aku. Kenapa? Sebabnya aku dilahirkan dalam bulan November. November boy. Selalunya orang yang lahir bulan November ni majoritinya memang awesome. Kalau jantina lelaki,...

Should We Limit Ourselves To Just Freehold Property?

Are you checking at property for sale in Malaysia as you plan to buy a property on your own? Buying your first own property to be called...

6 Sebab Alat Penyaman Udara Tidak Sejuk

Alat penyaman udara merupakan alat elektrik yang sangat penting untuk kebanyakan rumah di negara yang beriklim tropika seperti negara kita ini. Cuaca panas dan hujan yang tidak...

Buku Aktiviti My Train-Ventures Sempena Pembukaan Fasa 2 MRT Sungai Buloh – Kajang

Pagi-pagi sabtu datang makan angin di NU Sentral, ternampak sekumpulan penari sedang perform flashmob berdekatan  dengan main entrance, aras LG. Bila tengok betul-betul rupa-rupanya ia berkenaan dengan majlis...

Questions To Help You Decide On Home Ownership

Buying a house that is on sale in Selangor is one of the best and biggest investments that you will ever make in life. However, it is...

Serius Best Dapat Berbuka Puasa Di FamilyMart

Dalam bulan Ramadan ni kalau bekerja di Kuala Lumpur, memang chances untuk korang berbuka puasa di rumah akan jadi sangat nipis. Nak tak nak kena standby cari...

SocMed

27,758FansLike
1,110FollowersFollow
8,477FollowersFollow
1,232FollowersFollow
13SubscribersSubscribe