Utama

Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Sunfeet International Rehabilitation Centre Untuk Mereka Yang Mempunyai Masalah Kaki

Rasanya tak ramai yang tahu, posisi dan kedudukan tapak kaki seseorang memainkan peranan penting dalam kesihatan tubuh badan. Sebagai contoh, senget sikit boleh menyebabkan seseorang itu sakit...

Kenapa Perlu Pilih Pakej Umrah Juara Travel

Sebut sahaja umrah, mesti terlintas difikiran tentang pilihan agensi-agensi umrah yang wujud dinegara kita bukan? Ya, didalam Malaysia saja terdapat puluhan agensi umrah yang berdaftar. Namun salah satu...

Percaya Tak? Khair Pun Suka Lazz Susu Kambing

Kalau korang pernah jejak blog aku dan baca entri-entri yang lepas, mesti korang perasan aku pernah kongsi cerita tentang betapa sukanya wife aku minum LazzCafe. Well.. Sehingga hari...

Apa Yang Menarik Di Buffet Ramadan DoubleTree By Hilton Kuala Lumpur?

Bagai menggamit memori lalu, beberapa hari lepas dinner di DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur di Jalan Tun Razak. Betul-betul bersebelahan dengan bangunan tempat kerja lama. Selok belok...

Menu Eksklusif Buffet Ramadan Hilton Petaling Jaya

Bulan Ramadan, bulan yang penuh dengan makanan. Sebut je nak makan apa, memang kiri kanan ada orang jual. Lebih seronok lagi, banyak tempat yang menawarkan buffet-buffet ramadan...

Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum, Rahsia Kecantikan Che Ta

First time ever dapat jumpa Che Ta depan-depan. Dan first time juga "Wow!" keluar dari mulut aku. Dalam tv memang dah nampak cantik, tapi seriously guys.. bila...

Pelancaran Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Bertempat di Royale Chulan Damansara baru-baru ini, aku telah dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum yang membawa seorang artis ternama iaitu...

Lazz Susu Kambing – Lazzcafe, Ternyata Tidak Mengecewakan

Bila sebut kurma, memang aku sejenis manusia yang tak makan kurma. Tak kisah la buah kurma fresh dari pokok ke, ataupun kurma yang pack dijual di kedai....

Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

PappaRich Kini Hadir Dengan Servis Home Delivery

Kalau korang nak tahu, aku ni memang seorang penggemar mee. Tak kisah la mee tu jenis mee kuning ke, bihun ke, kuey teow ke.. yang penting, ianya...

SocMed

27,580FansLike
1,109FollowersFollow
7,628FollowersFollow
1,316FollowersFollow
43SubscribersSubscribe