Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

Mini Karnival Sungai, Mendidik Orang Awam Tentang Kepentingan Menjaga Sungai

Tahap kesedaran masyarakat Malaysia tentang penjagaan alam sekitar masih rendah. Saban hari boleh dilihat orang-orang yang tidak bertanggungjawab membuang sampah merata-rata walaupun pada zahirnya tong-tong sampah telah...

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

Selain Di HUKM, Kini Ronald McDonald House Bakal Dibina Di HUSM

Seriously eh aku baru je tahu kalau sesiapa ada anak-anak bawah 18 tahun yang sakit dan terpaksa jalani rawatan di HUKM atau di HUSM untuk sesuatu jangka...

Farm In The City, Kami Datang Lagi!

Farm In The City, petting zoo popular di Selangor. Siapa yang tak pernah datang ke sini wajib masukkan tempat ni dalam senarai place to go korang, especially...

Weh.. Ada Tiket Murah Ke Bangi Wonderland!

Kali terakhir aku jejakkan kaki ke Bangi Wonderland adalah pada tahun 2016, yang mana pada waktu itu juga merupakan kali pertama aku pergi ke taman tema itu...

Penggemar Makanan Johor Mesti Singgah Don’s Warong. Tak Datang Rugi!

Dari minggu lepas aku dah plan nak ke Plaza Damas, dekat Sri Hartamas sana nun. Sebab ada satu kedai makan yang kawan aku bagitahu makanan semua sedap-sedap. Yelah,...

Sunfeet International Rehabilitation Centre Untuk Mereka Yang Mempunyai Masalah Kaki

Rasanya tak ramai yang tahu, posisi dan kedudukan tapak kaki seseorang memainkan peranan penting dalam kesihatan tubuh badan. Sebagai contoh, senget sikit boleh menyebabkan seseorang itu sakit...

Kenapa Perlu Pilih Pakej Umrah Juara Travel

Sebut sahaja umrah, mesti terlintas difikiran tentang pilihan agensi-agensi umrah yang wujud dinegara kita bukan? Ya, didalam Malaysia saja terdapat puluhan agensi umrah yang berdaftar. Namun salah satu...

SocMed

27,396FansLike
1,117FollowersFollow
10,030FollowersFollow
1,387FollowersFollow
60SubscribersSubscribe