Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

Konichiwa Cafe Untuk Penggemar Makanan Jepun Halal

Yes.. Merasa jugak aku makan makanan Jepun yang sedap. Tak payah beli tiket kapal terbang mahal-mahal, cuma perlu ke restoran yang jauhnya hanya beberapa kilometer saja dari rumah. Restoran...

Makan Makanan Arab Di Mr.Kabab & Biryani

Wife ajak makan, tapi tak ada idea kedai mana yang nak dituju. Bila tanya nak makan mana, dia ada jawab nak makan di RSMY Bangi. Tetapi memandangkan ramai...

Pertama Kali Pakai Pomade, Ini Yang Berlaku..

Ini pengakuan jujur. Ikhlas dari hati. Tak de spin cerita mana-mana. Rambut aku, dah bertahun tak pakai minyak ataupun apa-apa jenis gel rambut. Seingat aku, kali terakhir aku lumur...

Makan Sambil Menikmati Suasana Klasik Di Warong Nostalgia

Selalunya aku jarang-jarang tergerak hati untuk ke kedai-kedai makan atau restoran yang pengunjungnya tak ramai. Ini kerana bagi pendapat aku, tentu menu yang ditawarkan tidak menepati citarasa...

Berbaloi Ke Pergi Bangi Wonderland?

Dah jadi habit aku kalau nak pergi ke mana-mana, wajib aku akan Google dulu bagaimana keadaan ataupun review sesuatu tempat yang bakal aku jejaki. Bangi Wonderland, salah satu...

Yeay! Masuk Farm In The City Lagi

Kali terakhir aku ke Farm In The City adalah pada awal tahun lepas, ketika mana pada waktu itu Khair baru saja nak mencecah umur 3 tahun. Tahun ini...

Year End Holiday Promotion Bersama Traveloka

Hujung-hujung tahun adalah waktu yang paling ideal untuk kita bercuti bersama keluarga. Sambil jalan-jalan makan angin boleh juga kita release tension yang dah lama kita pendamkan. Cuti akhir tahun...

Ada Apa Di Pretz n’ Beanz Cafe?

Salah satu lokasi yang popular di sekitar Kuala Lumpur adalah Bangsar. Sebut saja Bangsar, semua orang tahu disini terdapat pelbagai jenis perniagaan yang menawarkan pelbagai jenis pilihan,...

Wah! Murahnya Barang-Barang Di ezbuy.my

Compare 4-5 tahun dulu dengan sekarang, rasanya banyak situasi yang dah berbeza. Kalau dulu bila tiba masanya nak ber-shopping, ramai orang akan start kereta, start motorsikal, kayuh basikal.. bawak family...

SocMed

27,748FansLike
1,112FollowersFollow
8,432FollowersFollow
1,227FollowersFollow
13SubscribersSubscribe