ASUS RT-AC1300UHP, Router Mid-Range Untuk Kegunaan Unifi Turbo

Oh yeah. Hari ni berpeluang untuk test drive router baru, ASUS RT-AC1300UHP. Router ini hadir dengan fungsi dual band, 2.4Ghz dan juga 5Ghz. Of course percubaan aku...

Gara-Gara Unifi Turbo, Aku Terpaksa Pasang Router D-Link AC1200 DIR-842

Yes.. Seperti tajuk yang tertulis diatas, secara rasminya aku dah jadi pengguna router D-Link AC2100 DIR-842. Sebelum ni memang tak terlintas langsung di fikiran aku untuk tukar...

Penggemar Makanan Johor Mesti Singgah Don’s Warong. Tak Datang Rugi!

Dari minggu lepas aku dah plan nak ke Plaza Damas, dekat Sri Hartamas sana nun. Sebab ada satu kedai makan yang kawan aku bagitahu makanan semua sedap-sedap. Yelah,...

Unboxing G-Shock Model GA-800

Walaupun pada mulanya, rasa macam tak berapa minat nak pakai jam G-Shock model hybrid (analog + digital), end up terbeli jugak seketul bila mana puan isteri tergerak...

Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

Konichiwa Cafe Untuk Penggemar Makanan Jepun Halal

Yes.. Merasa jugak aku makan makanan Jepun yang sedap. Tak payah beli tiket kapal terbang mahal-mahal, cuma perlu ke restoran yang jauhnya hanya beberapa kilometer saja dari rumah. Restoran...

Makan Makanan Arab Di Mr.Kabab & Biryani

Wife ajak makan, tapi tak ada idea kedai mana yang nak dituju. Bila tanya nak makan mana, dia ada jawab nak makan di RSMY Bangi. Tetapi memandangkan ramai...

Pertama Kali Pakai Pomade, Ini Yang Berlaku..

Ini pengakuan jujur. Ikhlas dari hati. Tak de spin cerita mana-mana. Rambut aku, dah bertahun tak pakai minyak ataupun apa-apa jenis gel rambut. Seingat aku, kali terakhir aku lumur...

Makan Sambil Menikmati Suasana Klasik Di Warong Nostalgia

Selalunya aku jarang-jarang tergerak hati untuk ke kedai-kedai makan atau restoran yang pengunjungnya tak ramai. Ini kerana bagi pendapat aku, tentu menu yang ditawarkan tidak menepati citarasa...

Berbaloi Ke Pergi Bangi Wonderland?

Dah jadi habit aku kalau nak pergi ke mana-mana, wajib aku akan Google dulu bagaimana keadaan ataupun review sesuatu tempat yang bakal aku jejaki. Bangi Wonderland, salah satu...

SocMed

27,345FansLike
1,118FollowersFollow
9,170FollowersFollow
1,406FollowersFollow
70SubscribersSubscribe