Dulu Masuk Majalah, Sekarang.. Masuk Paper

Kalau dulu pernah masuk majalah Pa&Ma, baru-baru ni dapat masuk surat khabar New Straits Time pulak. Mula-mula dulu, tumpang populariti daddy. Eh.. Hahaha. Yang terbaru ni atas bakat...

Karya Agung Pertama Khair di KLPF

Ok fine. Daddy mengaku kalah. Dulu masa sebaya Khair mmg daddy takde bakat langsung nak jadi fotografer. Asyik-asyik bila ambik gambar.. entah apa-apa je hasilnya. Lepas tu bila...

Tiru Daddy

Nak tumpah ke mana lagi kuah kalau tak ke nasi. Betul tak? Dulu masa aku kecil-kecil memang suka sangat aku ratah susu tepung. Paling best susu tepung campur...

Aku Dera Anak?

Kalau aku dekat Europe, mesti hari-hari dah kena tangkap dengan pihak berkuasa tempatan. Sebabnya, kes dera anak-anak. Tiap-tiap pagi.. asal daddy atau ibu nak mandikan Khair, mesti dia terjerit...

Umur 4 Tahun Masuk Kedai Bersendirian

Pertama kali dalan sejarah.. Sampai je depan kedai runcit. Dia tak bagi daddy ikut dia masuk ke dalam kedai. Ibu berdiri sebelah pun dihalangnya ikut. "Jangan.. Jangan.. Ibu dengan daddy...

Dulu Takut Bunga Api, Sekarang Tidak Lagi

Setahun simpan bunga api atas almari dalam bilik. Sebabnya dulu Khair takut nak main, bila cucuk je bunga api pada api.. terbakar.. dia akan berundur ke belakang....

Umur 4 Tahun Hafal Rukun Negara

Kagum kejap bila balik rumah, tengah main-main.. Khair baca rukun negara. Tak sangka langsung, silibus pembelajaran kat pre-school Khair ajar sampai tahap macam ni sekali. Rasa terharu pulak...

Peminat BoboiBoy

Kuat sungguh penangan Boboiboy. Tengah-tengah Khair dok ralit layan Youtube, bila sebut je nak pergi Alamanda tengok movie tour Boboiboy, terus je spontan dia bingkas bangun. Kalau tak,...

Berbaloi Hantar Khair Masuk Pra Sekolah

Tak ada benda lain dalam dunia ini yang mampu menggembirakan hati seorang ibu dan ayah melainkan melihat perkembangan positif anak-anak yang mereka kasihi setiap hari. Hari demi hari, minit demi...

Jaga Telinga Anak Anda, Jangan Sampai Jadi Macam Ni

Selesai prosedur keluarkan tahi telinga keras dalam telinga Khair. Sebelum ni ingatkan tahi telinga dia akan keluar sendiri. Rupa-rupanya dah berzaman tahi telinga tu berkampung dalam telinga. Sedar tak...

SocMed

27,654FansLike
1,112FollowersFollow
8,414FollowersFollow
1,288FollowersFollow
29SubscribersSubscribe