Baby Suka Gigit Gigit

Kini Khair sudah pun berusia lebih 7 bulan. Antara kegemarannya sekarang ialah makan apa sahaja apa yang dimakan oleh orang dewasa. Pantang terlintas depan mata, kalau tak...

Bapak Borek Anak Rintik

Pergi kerja menghadap PC, balik kerja menghadap laptop. Tiap-tiap hari purata Hafiz duduk depan PC dan laptop lebih daripada 12 jam. Cuma kalau hari cuti atau hari...

Wordless Wednesday : Duckface

Amacam? Jadi tak?

Terpengaruh Filem Barat?

Kebiasaannya kalau seorang kanak-kanak terpengaruh akan watak-watak kegemaran mereka di dalam sesebuah cerita, semestinya mereka akan terikut-ikut karakter yang dibawa oleh watak tersebut. Tak kurang juga dengan...

Majlis Aqiqah: Selesai Sudah

الحمد لله Akhirnya niat untuk menunaikan ibadah Aqiqah dan cukur jambul anak kesayangan terlaksana juga. Kalau diikutkan plan yang sebenar, dulu memang dah bercadang untuk buat majlis aqiqah...

Baby Bulat a.k.a. Tomato Boy

Tinggal 1 hari je lagi untuk tomato boy genap berusia 4 bulan. Kejap je anak daddy ni besar. Pencapaian tomato boy yang genap 4 bulan ni: Berat 7.2kg ...

Zuriatku Kebahagiaanku

Betul la cakap orang-orang tua. Kalau kita dah ada anak, pergi mana, buat apa, makan apa, fikiran tu memang sentiasa  teringat kat anak. Macam Hafiz bila selalu Hafiz...

SocMed

27,393FansLike
1,118FollowersFollow
10,009FollowersFollow
1,389FollowersFollow
60SubscribersSubscribe