Wordless Wednesday : Duckface

Amacam? Jadi tak?

Terpengaruh Filem Barat?

Kebiasaannya kalau seorang kanak-kanak terpengaruh akan watak-watak kegemaran mereka di dalam sesebuah cerita, semestinya mereka akan terikut-ikut karakter yang dibawa oleh watak tersebut. Tak kurang juga dengan...

Majlis Aqiqah: Selesai Sudah

الحمد لله Akhirnya niat untuk menunaikan ibadah Aqiqah dan cukur jambul anak kesayangan terlaksana juga. Kalau diikutkan plan yang sebenar, dulu memang dah bercadang untuk buat majlis aqiqah...

Baby Bulat a.k.a. Tomato Boy

Tinggal 1 hari je lagi untuk tomato boy genap berusia 4 bulan. Kejap je anak daddy ni besar. Pencapaian tomato boy yang genap 4 bulan ni: Berat 7.2kg ...

Zuriatku Kebahagiaanku

Betul la cakap orang-orang tua. Kalau kita dah ada anak, pergi mana, buat apa, makan apa, fikiran tu memang sentiasa  teringat kat anak. Macam Hafiz bila selalu Hafiz...

SocMed

27,654FansLike
1,112FollowersFollow
8,414FollowersFollow
1,288FollowersFollow
29SubscribersSubscribe