Khair Bermain Dengan Kinetic Sand

Kinetic sand, dah lama dah benda alah ni dijual di pasaran. Seingat aku, masa awal-awal dulu harga bagi sekilogram boleh mencecah RM90+. Masa tu nak beli, memang fikir 10-20...

Bapak Borek Anak Rintik

Pergi kerja menghadap PC, balik kerja menghadap laptop. Tiap-tiap hari purata Hafiz duduk depan PC dan laptop lebih daripada 12 jam. Cuma kalau hari cuti atau hari...

Daya Ingatan Khair Kuat!

Usia Khair dah 5 tahun 4 bulan. Satu benda yang aku cukup kagum bila aku jejak kaki ke rumah petang semalam bilamana mendengar dia jawab soalan yang...

Ada Apa Dengan Khair Dan Ultraman

Sejak dua menjak ni Khair ada aktiviti baru..suka tengok cerita Ultraman. Dimana-mana saja, kalau terpandang cerita Ultraman pasti akan terpaku, fokus menonton sampai habis. Part yang paling digemari...

Makan-Makan Di Seoul Garden

Beberapa hari lepas baru berpeluang bawa Khair makan di Seoul Garden, The Mines. Seronoknya dia makan sampai tak pandang kiri kanan. Berhenti sekejap, main handfon kemudian sambung makan...

Umur 4 Tahun Hafal Rukun Negara

Kagum kejap bila balik rumah, tengah main-main.. Khair baca rukun negara. Tak sangka langsung, silibus pembelajaran kat pre-school Khair ajar sampai tahap macam ni sekali. Rasa terharu pulak...

Hadiah Birthday Paling Bermakna Buat Daddy

Semalam 18 November 2018, antara ulang tahun kelahiran aku yang paling bermakna dalam hidup. Sebabnya, sehari sebelum tu adalah hari graduasi Khair. Hari yang menandakan bahawa tamat...

Khair Dan Upin Ipin

Haiii..Kuat sungguh penangan kartun Upin Ipin ni. Mungkin disebabkan kedua-dua karakter kartun ni cute, sampai Khair pun asyik melekat depan tv. Orang lalu lalang pun tak diendahnya. Tengok...

Bila Cuti Bersalin Isteri Dah Tamat

Semalam tempoh cuti bersalin puan isteri dah tamat, menandakan secara rasminya dia kena masuk kerja dah. Dan secara rasminya juga rutin harian aku akan bertukar menjadi lebih...

Wordless Wednesday : Duckface

Amacam? Jadi tak?

SocMed

27,065FansLike
8,232FollowersFollow
1,405FollowersFollow
123SubscribersSubscribe