Bila Khair Masuk Taekwando

Daripada tahun lepas lagi dia teringin nak join Taekwando. Tapi baru tahun ni je decide untuk benarkan dia masuk kelas. Kelas tak buat jauh pun, cuma dekat preschool...

Khair VS Durian Kecil

Balik kuantan tempoh hari, atoknya ada bawa balik durian kecil dari kebun. Ada lah sebesar dua penumbuk orang dewasa. Bagi kat Khair, ingatkan dia nak makan. Tapi rupa-rupanya, seronok pulak...

Jaga Telinga Anak Anda, Jangan Sampai Jadi Macam Ni

Selesai prosedur keluarkan tahi telinga keras dalam telinga Khair. Sebelum ni ingatkan tahi telinga dia akan keluar sendiri. Rupa-rupanya dah berzaman tahi telinga tu berkampung dalam telinga. Sedar tak...

Pecah Rekod Masuk Wad

Ooooohoi. Memang betul-betul degil virus cirit birit Khair kali ini. Ingatkan bila dah guna petua tradisional akan jadi reda sikit. Rupa-rupanya dapat berhentikan sekejap je. Sekarang dah start cirit...

Pelik Tapi Benar.. Anak Makan Pemadam

Dulu masa berumur 2 tahun, dia makan deodorant. Kali ni umur 5 tahun, dia makan pemadam pulak. Pelik, tapi benar. Hahaha. Masa mula-mula dapat tahu bila teacher inform Khair...

Khair Dan Majlis Konvokesyen Prasekolah 2017

Ahad lepas Khair hadir ke majlis konvokesyen tahunan prasekolah. Macam tahun-tahun sudah, akan ada performance dari anak-anak cilik ini untuk tontonan ibu bapa. Masa ini akan nampaklah...

Pantang Nampak Cermin

Selain bergambar yang jadi hobi baru Khair, cermin pulak.. memang hobi sejak dulu lagi. Tak kira, sama ada di rumah atau di pusat beli belah.. kalau dia nampak...

Rupa-Rupanya Kena Taun

Semalam follow up Khair di KPJ Kajang berkenaan dengan kes dia dimasukkan ke wad minggu lepas. So far, keadaan Khair memuaskan. Berat badan pun dah mula naik balik. Semasa...

Bila Krim Muka Jadi Gel Rambut

Alahai.. bertuah punya Khair. Dalam diam-diam orang lain tengah syok layan TV, boleh pula dia duduk dalam bilik sorang-sorang sambil buat secret project. Patut lah tak ada...

Dah Besar Makin Banyak Karenah

Makin besar makin pandai request macam-macam benda. Nak makan itu, nak makan ini.. nak pergi situ, nak pergi sini. Ibarat dah jadi macam tuan dalam rumah. Semua orang kena...

SocMed

27,395FansLike
1,118FollowersFollow
10,015FollowersFollow
1,387FollowersFollow
60SubscribersSubscribe