Khair Dan Sticker

Dah namanya budak-budak, pantang nampak benda baru mesti nak cuba. Paling terbaru, ni haa..Sticker. Dapat free masa pergi Alamanda Putrajaya hari tu. Dapat kat si Khair ni, apa lagi..main...

Bila Krim Muka Jadi Gel Rambut

Alahai.. bertuah punya Khair. Dalam diam-diam orang lain tengah syok layan TV, boleh pula dia duduk dalam bilik sorang-sorang sambil buat secret project. Patut lah tak ada...

Dulu Masuk Majalah, Sekarang.. Masuk Paper

Kalau dulu pernah masuk majalah Pa&Ma, baru-baru ni dapat masuk surat khabar New Straits Time pulak. Mula-mula dulu, tumpang populariti daddy. Eh.. Hahaha. Yang terbaru ni atas bakat...

Like A Boss

Sekarang ni bukan main lagi.. Kalau baring je mesti kaki nak kena silang. Dah gaya macam mandur bagi arahan kat anak buah. Menurut kata mertua aku, Khair ni...

Tamat Tugasan Mr.Mama

Dah masuk hari ketiga aku jadi Mr.Mama. So far not bad lah jaga Khair. Rasa macam enjoy lagi ada. Yelah.. bangun pagi hantar isteri pergi kerja, balik rumah...

Bila Bawa Khair Dan Haziq ke Bazaar Ramadan

Rutin bulan puasa, petang-petang pergi bazaar ramadan beli juadah untuk berbuka. Sekali sekala bawa juga Khair dan Haziq, lepas rasa bosan asyik berkurung kat rumah je sepanjang...

Berbaloi Hantar Khair Masuk Pra Sekolah

Tak ada benda lain dalam dunia ini yang mampu menggembirakan hati seorang ibu dan ayah melainkan melihat perkembangan positif anak-anak yang mereka kasihi setiap hari. Hari demi hari, minit demi...

Bila Khair Nak Bergambar

Tengah-tengah syok melayan tv.. Daddy.. daddy.. gambar. Aku pun bukak kamera.. ambik gambar sekeping, dua keping. Lepas tu aku pergi duduk atas sofa, nak tunjuk kat ibu gambar dia. Kemudian dia...

Breakfast Cara Barat

Standard rutin bagi Khair, kalau hari cuti atau hari minggu.. mesti bangun tidur lambat. Yelah, daddy dengan ibu ada sekali di rumah. Selagi jam tak cecah pukul...

Terlajak Perahu Boleh Reverse, Terlajak Cakap Kena Beli

Terlepas cakap, "Adik nak pizza?" (untuk ajak dia bercakap je sebenarnya, nak elakkan dia tertidur dalam kereta). Dia jawab.. "Pizza". Maksudnya, nak lah tu. Dari tempat ambik ibu dia...

SocMed

27,654FansLike
1,112FollowersFollow
8,414FollowersFollow
1,288FollowersFollow
29SubscribersSubscribe