Baby Bulat a.k.a. Tomato Boy

Tinggal 1 hari je lagi untuk tomato boy genap berusia 4 bulan. Kejap je anak daddy ni besar. Pencapaian tomato boy yang genap 4 bulan ni: Berat 7.2kg ...

Anak Suka Menjerit

Aksi jerit menjerit memang dah sebati dengan jiwa Khair. Tiap-tiap hari kalau tak menjerit memang tak sah. Pantang apa yang diminta tak diberi, dia menjerit.. tengok video ataupun...

Ragam Nak Dapat Adik

Tinggal beberapa minggu je lagi sebelum dia betul-betul bergelar abang. Makin hari perangainya makin manja. Pantang marah sikit, terus merajuk tak nak kawan. Kalau daddy marah, dia mengadu...

Breakfast Cara Barat

Standard rutin bagi Khair, kalau hari cuti atau hari minggu.. mesti bangun tidur lambat. Yelah, daddy dengan ibu ada sekali di rumah. Selagi jam tak cecah pukul...

Majlis Aqiqah: Selesai Sudah

الحمد لله Akhirnya niat untuk menunaikan ibadah Aqiqah dan cukur jambul anak kesayangan terlaksana juga. Kalau diikutkan plan yang sebenar, dulu memang dah bercadang untuk buat majlis aqiqah...

Like A Boss

Sekarang ni bukan main lagi.. Kalau baring je mesti kaki nak kena silang. Dah gaya macam mandur bagi arahan kat anak buah. Menurut kata mertua aku, Khair ni...

Tiru Daddy

Nak tumpah ke mana lagi kuah kalau tak ke nasi. Betul tak? Dulu masa aku kecil-kecil memang suka sangat aku ratah susu tepung. Paling best susu tepung campur...

Misi Memisahkan Khair Dengan Puting Berjaya

Genap 2 tahun 2 bulan, akhirnya berpisah juga Khair dengan puting. Gara-gara tak jumpa puting masa nak pergi ambil wife balik kerja tempoh hari. Sampai sekarang.. bila Khair...

Mimpi Sampai Ke Bintang

Bilamana keluar pergi jalan-jalan.. Masuk kereta, jarang sangat Khair tak lelapkan mata buat seketika waktu. Sama juga macam hari ni. Cadangnya nak bawa adik-adik ipar pergi kedai lampu...

Wordless Wednesday : Duckface

Amacam? Jadi tak?

SocMed

27,522FansLike
1,114FollowersFollow
7,420FollowersFollow
1,355FollowersFollow
48SubscribersSubscribe