Bila Haziq Umur Setahun Masuk Panggung Wayang Layan Didi & Friends

Aku sangkakan dalam 15 minit pertama Haziq akan meragam, tapi end up.. dia sangat behave. Sama juga dengan Khair. Eventhough ini adalah pertama kali diorang masuk panggung wayang,...

Kali Kedua Cabut Gigi Dalam Tempoh Sebulan

Tak sampai sebulan Khair cabut gigi buat kali pertama, semalam dah cabut lagi sebatang. Gigi bawah yang kedudukannya sebelah menyebelah. Pada mulanya dia bagitahu daddy bahawa gigi dia...

Pengalaman Pertama Cabut Gigi Khair

"Nak aiskrim kena cabut dulu gigi." Itu ayat aku pada Khair. Kejam tak? Hahaha. Actually, gigi Khair yang bawah dah lama goyang. Tapi malam tadi bila tengok dia...

Khair, PS3 dan PS Move

Playstation 3 kat rumah aku tu antara barang yang ada sentimental value sebab dibeli untuk dijadikan barang hantaran oleh pengantin perempuan masa kahwin dulu. Bermaksud disini, kalau...

Khair Dengan Hipster Cut Daripada Joe’s Barbershop Bangi

Beza dah Khair dulu dengn yang sekarang. Kalau masa awal-awal dulu nak gunting rambut siap kena bodek belanja itu belanja ini, siap buat baju plastik untuk taknak...

Khair Dan Gitar

Bukan main seronok lagi dia bila dapat hadiah gitar. Kalau ikutkan excitednya, belum sampai rumah lagi dah nak main dalam kereta. Jejak je kaki dalam rumah, terus unbox....

Khair Dan Majlis Konvokesyen Prasekolah 2017

Ahad lepas Khair hadir ke majlis konvokesyen tahunan prasekolah. Macam tahun-tahun sudah, akan ada performance dari anak-anak cilik ini untuk tontonan ibu bapa. Masa ini akan nampaklah...

Dah Seminggu Demam

Masuk hari ke-7 Khair demam. Masih belum ada tanda-tanda demam akan berkurang. Malam ni suhu badan dia masih lagi panas walaupun tak sepanas semalam. Mungkin ianya disebabkan oleh...

Daya Ingatan Khair Kuat!

Usia Khair dah 5 tahun 4 bulan. Satu benda yang aku cukup kagum bila aku jejak kaki ke rumah petang semalam bilamana mendengar dia jawab soalan yang...

Sakit Mata Sampai Naik Selaput Lendir

Now I know how it feels bila mata kena korek dan cuci. Macam Haziq kena tempoh hari, masa aku follow up check up di KPJ tadi, doc...

SocMed

27,522FansLike
1,114FollowersFollow
7,420FollowersFollow
1,355FollowersFollow
48SubscribersSubscribe