Hotel & Resort

Review atau perkongsian info mengenai hotel dan resort. Berminat untuk turut tersenarai dalam hafizrahim.com? Hantarkan email kepada admin@hafizrahim.com untuk butiran lanjut.

Pengalaman Bermalam Di Legoland Malaysia Resort

Penat bermain di taman tema Legoland, tiba masanya untuk merehatkan diri. Legoland Malaysia Resort menjadi pilihan percutian aku sekeluarga kali ini kerana lokasinya yang bersebelahan...

Pengalaman Bermalam Di Okish Edge Ketika Bercuti Di Legoland

Kalau korang pernah baca entri aku tentang tips dan panduan tempah homestay murah melalui Airbnb, ni haa.. In case korang tertanya-tanya apa rupa homestay yang aku dah...

Weekend Getaway Dan Kenapa Aku Suka DoubleTree by Hilton Melaka

Perancangan nak ke Melaka tu memang awal-awal lagi dah ada, sebab niat ke sana pun atas urusan kerja. Tapi.. sengaja dirahsiakan daripada pengetahuan Khair sebab nak bagi...

Hilton Garden Inn Kuala Lumpur, Pilihan Untuk Bajet Sederhana

Kalau teringin nak bermalam di hotel yang berkualiti tinggi tapi dengan bajet yang lebih rendah, aku sarankan korang cuba bermalam di Hilton Garden Inn. Terletak di Jalan...

Pengalaman Bermalam Di Swiss-Inn Johor Bahru

Seronok Khair dapat tidur hotel masa pergi jalan-jalan makan angin di Johor tempoh hari. Dia punya excited, mengalahkan daddy dan ibu. Sepanjang perjalanan, asyik sebut je.. Adik nak pergi...

Pengalaman Di Legoland Malaysia

Alhamdulillah. Sampai hajat aku untuk jejakkan kaki ke Legoland Malaysia. Dah lama plan nak ke sana sebenarnya, tapi baru minggu lepas ada masa terluang. Al-maklumlah, busy memanjang....

SocMed

27,349FansLike
1,118FollowersFollow
10,663FollowersFollow
1,408FollowersFollow
68SubscribersSubscribe