Fungsi Tersorok Samsung Galaxy SIII – Screenshot

Haa..Tu dia. Sebelum ni mati-mati Hafiz ingatkan Samsung Galaxy SIII yang baru dibeli ni kena install third party application untuk membolehkan kita screenshot display. Siap bagitahu Bro...

Lubuk Kupon Diskaun Online Shop

Cuba angkat tangan sikit, siapa yang suka shopping online tak kira lah produk apa sekali pun.. baju ke, makanan ke, tiket-tiket percutian ke, produk-produk kesihatan ke.. asalkan...

Jimat Duit Apabila Backup Ribuan Gambar Menggunakan Google Photos

Ada masa aku boros tak tentu hala, ada masa juga aku kedekut gila babas. Bergantung kepada situasi, mood berbelanja aku memang susah nak diramalkan. Macam kes pencarian...

weBoost Connect 3G Bantu Anda Tingkatkan Signal Telefon Bimbit

Signal teruk, panggilan tersekat-sekat ataupun SMS tak boleh nak keluar, itu adalah common problem bagi majoriti pengguna telefon bimbit apabila berada didalam rumah. Masalah ini kebiasaannya terjadi kerana...

Samsung Gear S3 Mampu Bertahan Sehingga 41 Hari?

Kemaskini Tizen 3.0 pada Samsung Gear S3 menjadikan jam tangan pintar ini antara jam tangan pintar yang paling lama bertahan dengan tempoh penggunaanya yang mencecah sehingga 41...

Panggilan Video Melalui Aplikasi Instagram

Aplikasi Instagram kini menjadi semakin menarik dengan kehadiran fungsi panggilan video. Tanpa memerlukan nombor telefon, anda boleh menghubungi individu yang menggunakan aplikasi ini hanya dengan sambungan internet. Untuk...

Trik Mudah Untuk Hilangkan Chat Heads Facebook Mesengger

Bagi sesiapa yang telah dipaksa rela menggunakan Facebook Mesengger baru-baru ini, nah.. ada satu trik mudah untuk korang menghilangkan chat heads Facebook Mesengger secara kekal daripada dipaparkan...

Perisian Untuk Menukar Pergerakan Bibir Mengikut Audio Yang Dimainkan

Technology evolve everyday. Tak semestinya apa yang kita sangkakan hanya fiksyen selama ini tidak akan dapat dihasilkan. Buktinya, wujud perisian video editing yang membolehkan pergerakan mulut diubah...

Pelan Digi Postpaid 110 Dengan Kuota Internet Hujung Minggu Tanpa Had

Perang harga dan berebut pelanggan diantara syarikat-syarikat telekomunikasi ibarat tiada penghujungnya. Hampir setiap bulan akan wujud pakej-pakej menarik yang menguntungkan pengguna tidak kira sama ada bagi mereka yang...

Terjebak Main Fantasy FIFA World Cup

Semuanya berpunca daripada ayat seorang mamat ni yang seakan-akan mencabar kejantanan member-member dalam group WhatsApp pasal Fantasy FIFA World Cup, katanya nak tengok siapa paling power manage...

SocMed

27,034FansLike
8,168FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe