Buffet Ramadan

Perkongsian info dan review mengenai buffet Ramadan. Untuk kerjasama boleh hubungi saya melalui email: admin@hafizrahim.com

Buffet Citarasa Ramadan di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa, waktu nak berbuka mestilah nak kena berbuka dengan sesuatu yang sedap kan. Takpun sekali sekala.. nak juga pergi makan ditempat-tempat yang eksklusif sambil bawa keluarga masing-masing....

Menu Baru Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Satu yang aku suka tentang Bangi Golf Resort bilamana kalau nak dekat bulan Ramadhan, mereka antara yang terawal menghantar jemputan pada aku untuk datang food review Buffet...

Buffet Ramadan Mampu Bayar di Bangi Golf Resort

Salah satu port wajib bagi aku untuk makan buffet ramadan bila tibanya bulan Ramadan adalah Bangi Golf Resort. Sebabnya aku suka makan buffet Ramadan di Bangi Golf...

Apa Yang Menarik Di Buffet Ramadan DoubleTree By Hilton Kuala Lumpur?

Bagai menggamit memori lalu, beberapa hari lepas dinner di DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur di Jalan Tun Razak. Betul-betul bersebelahan dengan bangunan tempat kerja lama. Selok belok...

Iftar Bersama Eden Catering Di TMCC

Bulan Ramadhan kalau tak menikmati bufet Ramadhan bersama sahabat handai memang tak sah. Paling kurang pun sekali dalam sebulan. Bukan kerana tamak ingin menikmati pelbagai juadah, tetapi sekali...
Nasi Beriani Gam

Terujanya Berbuka Puasa Di Buffet Ramadan Grand Dorsett Subang

Setiap buffet Ramadan mempunyai tarikannya yang tersendiri, tapi tak dinafikan trend berbuka puasa di buffet Ramadan Malaysia, tak sah kalau tak ada kambing golek. Betul tak? Macam Dorsett...

Buffet Ramadan 2018 Di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa memang banyak buffet-buffet Ramadan yang menarik. Ada yang murah, ada yang mahal. Ada yang sedap, ada yang biasa-biasa saja. Seperti yang aku ceritakan berkenaan dengan...

Berbuka Puasa Dengan Buffet Ramadan Di Forest City Phoenix Hotel

Tawaran menarik sempena Ramadhan untuk warga Johor dan juga mereka yang berhajat untuk ke negeri JDT ini.. Rancanglah hari anda untuk berkumpul bersama yang tersayang di Country...

Puas Hati Berbuka Puasa di Buffet Ramadhan 9Kedondong

Kalau ikutkan hati memang tahun ni aku plan nak cukupkan hari untuk berbuka puasa di rumah je sebab nak jimatkan perbelanjaan. Tapi, dah nama pun rezeki Ramadhan. Bila...

Menu Eksklusif Buffet Ramadan Hilton Petaling Jaya

Bulan Ramadan, bulan yang penuh dengan makanan. Sebut je nak makan apa, memang kiri kanan ada orang jual. Lebih seronok lagi, banyak tempat yang menawarkan buffet-buffet ramadan...

SocMed

27,348FansLike
1,118FollowersFollow
10,654FollowersFollow
1,407FollowersFollow
68SubscribersSubscribe