Buffet Ramadan

Perkongsian info dan review mengenai buffet Ramadan. Untuk kerjasama boleh hubungi saya melalui email: admin@hafizrahim.com

Puas Hati Berbuka Puasa di Buffet Ramadhan 9Kedondong

Kalau ikutkan hati memang tahun ni aku plan nak cukupkan hari untuk berbuka puasa di rumah je sebab nak jimatkan perbelanjaan. Tapi, dah nama pun rezeki Ramadhan. Bila...

Iftar Bersama Eden Catering Di TMCC

Bulan Ramadhan kalau tak menikmati bufet Ramadhan bersama sahabat handai memang tak sah. Paling kurang pun sekali dalam sebulan. Bukan kerana tamak ingin menikmati pelbagai juadah, tetapi sekali...

Menu Baru Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Satu yang aku suka tentang Bangi Golf Resort bilamana kalau nak dekat bulan Ramadhan, mereka antara yang terawal menghantar jemputan pada aku untuk datang food review Buffet...

Buffet Citarasa Ramadan di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa, waktu nak berbuka mestilah nak kena berbuka dengan sesuatu yang sedap kan. Takpun sekali sekala.. nak juga pergi makan ditempat-tempat yang eksklusif sambil bawa keluarga masing-masing....

SocMed

27,348FansLike
1,118FollowersFollow
10,654FollowersFollow
1,407FollowersFollow
68SubscribersSubscribe