Wednesday, January 24, 2018

2 Minggu Di NICU, Akhirnya Baby H Dibenarkan Keluar

Dua malam berturut-turut puan isteri tidur di HUKM seperti yang diminta oleh pihak hospital bagi menyusu badan kan baby Haziq. Akhirnya setelah genap 2 minggu berada di wad...

Misteri Tali Pusat

Hari kesebelas.. Tali pusat baby Haziq dah tertanggal daripada perut. Aku hanya diberitahu ketika aku dipejabat.. Itu pun hanya diketahui selepas puan isteri melawat baby Haziq di...

Hari Ke-6 Di NICU

Hari keenam di NICU, pemberian antibiotik pada baby H dah complete. Kalau ikutkan plan, tak ada lagi dah ubat yang nak diberikan lepas ni. Cuma sekarang, tinggal doktor...

Masuk Hari Ke-5 Di NICU

Hari kelima berada di wad NICU. So far, dah banyak progress baby H compare dengan first day dia dilahirkan. Daripada pakai Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) - Mask...

Nama Penuh Baby H Adalah..

Sejak hari pertama, ramai dah yang tanya apa nama penuh baby H. Tapi aku nekad, tak nak bagitahu lagi sehinggalah nama berjaya didaftar di JPN. Khair pula sporting....

Lahirnya Baby H Ke Dunia

Alhamdulillah. Lahir zuriat ketiga dalam keluarga kecil aku. Perancangan sebaik-baiknya daripada Dia Yang Maha Esa. Jam 2 pagi isteri kejutkan aku dari tidur kerana air ketuban mula pecah,...

Daddy.. Saya Sihat

20 minggu menahan perasaan. Gembira ada, teruja ada, terharu ada.. Tak kurang juga dengan berdebar, risau dan takut. Gembira kerana dikurniakan zuriat yang ketiga. Tetapi berdebar dan risau...

SocMed

27,763FansLike
1,110FollowersFollow
8,458FollowersFollow
1,232FollowersFollow
13SubscribersSubscribe