Catatan Matluthfi?

Niat asal nak cari buku Amran Fans. Tapi, lain yang dicari.. lain pulak yang dibelinya.

Catatan Matluthfi

Catatan Matluthfi, actually buku ni orang lain dah berzaman dah habis baca. Keluar tahun 2014 lagi. Aku je yang baru nak beli tadi (cetakan edisi ke-8).

Nak buat macam mana kan, sebelum ini tak berkesempatan nak singgah bookstore. Asyik busy je manjang. Ceh.. alasan. Hehehe. :p

By the way, dah ada buku ni.. malam nanti aku dah boleh start baca. Dan daripada apa yang pernah aku tanya pada beberapa orang rakan yang pernah baca buku ni, ramai yang kata buku ini ada banyak input berguna. So, harap-harap aku boleh digest elok-elok. Kalau okay, nanti aku rumuskan dalam entri yang akan datang. Hahaha.

p/s: Ada yang tak kenal lagi ke Matluthfi? Kalau tak kenal, boleh search kat Youtube.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Dapat Dah Signal Booster

    Amran Fans Pulak Dah!