111 COMMENTS

    • ikut step yang disediakan kat punchtab..nanti akan ada email follow up mintak detail..so, pastikan email betul dan valid..kalau email salah tak dapat buat pape lah.

    • Terpulang pada bro nak percaya atau tak..lagipun tak keluar peluh pun nak dapat reward yang saya bagi..cuma perlu jenguk blog ni je..tu pun saya bagi reward guna duit poket sendiri..kalau bro rasa tak yakin tak perlu rasanya nak persoalkan disini..nampak macam saya ni penipu plak.

    • Saudara sila fahamkan entri diatas..perlu DIINGATKAN sekali lagi. Gunakan email yang valid dan betul. Sistem akan trace sesiapa yang menggunakan user id tipu dan tindakan banned akan dibuat serta merta.

  1. salam, admin, boleh tanya tak, kalau sy pakai email ( learnhow93@gmail,com) ni boleh tak??? sbb ni je email sy yang slalu guna..,please respons

Comments are closed.