Cabaran 30 Hari Day 1

Okay. Menyahut Cabaran 30 Hari #KelabBloggerBenAshaari dimana aku perlu mengemaskini entri-entri terbaru setiap hari mengikut tema atau tajuk yang telah diberikan.

Untuk cabaran hari pertama, 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri aku. Alrite, simple je ni.

hafiz rahim
Gambar terbaru ketika menghadiri blogger event di One Utama

5 fakta tentang diri aku:

  1. Anak kedua dalam keluarga dan sudah berumah tangga. Mempunyai seorang cahaya mata yang bernama Khair.
  2. Seorang yang suka menghabiskan masa di laman blog dan juga sosial media. Tapi bukan sekadar membazir masa begitu sahaja, selalu mencari ruang untuk mendapatkan extra income melalui pelaburan-pelaburan yang telah dikeluarkan ke dalam dunia maya.
  3. Mempunyai domain blog yang menggunakan nama sendiri. Walaupun bukan nama penuh, tapi masih merupakan gabungan nama sendiri (Hafiz) dan juga ayah (Rahim).
  4. Gemar menggunakan produk yang berasaskan OS Android (jimat duit).
  5. Tak dinafikan, seorang yang kacak dan bff kepada seorang artis. Hahaha.

p/s: Aku tahu mesti ramai yang jeles dengan fakta no.5 tu. Hehehe.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

20 Comments

Leave a Reply
  1. dulu2 dan sekarang pun, kawan-kawan aku yang bernama Hafiz ni semuanya otak cerdik…anda di antaranya. Syabas dan tahniah dan fakta no.5 juga buat aku nak klik link tu.

    dah klik…alahai emmm !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My AirAsia Free Seats!

Cabaran 30 Hari Day 2