Bye-Bye Themify, Say Hi To Genesis

Tepat jam 4 pagi, selesai sudah sesi bersengkang mata menyunting mana-mana bahagian yang patut bagi framework terbaru blog Hafiz Rahim. Actually plan untuk jumpship ke framework mesra SEO ini dah lama dalam perancangan, cuma hati ini kadang-kadang serba salah takut akan mimpi ngeri suatu masa dahulu berulang kembali. Harap-harap semuanya ok.

Updated

Banner pun design last minit. Maaf kalau tak cantik, sebabnya memang Hafiz akui fail kalau bab-bab design grafik. Hanya itu sahaja yang terbaik mampu Hafiz lakukan. Mungkin dalam masa terdekat jika ada kawan-kawan yang sudi tolong designkan header blog secara percuma, Hafiz akan hadiahkan backlink dibahagian footer sebagai exchange.

Sambung esok-esok pulak. Tidur dulu.

p/s: Siang tak boleh edit blog, nanti Khair datang “tolong”.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

43 Comments

Leave a Reply
  1. penah gak try usha2 genesis ni, tapi fail la bila tgk code2 dia, gune framework kan, tak dpt nak detect satu2 kedudukan function dia.. stress dibuatnye.. kekeke

  2. genesis memang smart. dari segi SEO pun bagus. tapi ntah kenapa tak dpt install kat blog, makan source banyak sangat sampaikan dapat error 503 hari tu.

  3. blogger jika tak hadap blog bermasalah, edit apa2 tu bukan blogger namaya.paling lama hadap 3 ke 4 jam ada jer tak cukup atau tak kena. belum lagi dicongak pada blog ada masalah dalam huhu..

    ..sy suka header warna hitam dan hijau. nampak lain dari yg lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *