Breakfast Cara Barat


Standard rutin bagi Khair, kalau hari cuti atau hari minggu.. mesti bangun tidur lambat. Yelah, daddy dengan ibu ada sekali di rumah. Selagi jam tak cecah pukul 9 pagi (at least), jangan harap dia nak bangun.

Bila dah bangun pula, terus minta henfon ibu. Nak tengok video belajar ABC.. paling tidak pun, video Boboiboy. Sambil-sambil itu di tangan mesti nak kena ada sekeping cheese. Tak kisah lah cheese brand mana. Dapat sekeping, terus ratah macam tu je.

Khair-makan-cheese

Haih.. ikut style siapa ni. Aku rasa aku jarang pagi-pagi makan cheese. Kalau makan pun dengan burger. Hohoho.



10 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini