Breakfast Cara Barat

Standard rutin bagi Khair, kalau hari cuti atau hari minggu.. mesti bangun tidur lambat. Yelah, daddy dengan ibu ada sekali di rumah. Selagi jam tak cecah pukul 9 pagi (at least), jangan harap dia nak bangun.

Bila dah bangun pula, terus minta henfon ibu. Nak tengok video belajar ABC.. paling tidak pun, video Boboiboy. Sambil-sambil itu di tangan mesti nak kena ada sekeping cheese. Tak kisah lah cheese brand mana. Dapat sekeping, terus ratah macam tu je.

Khair-makan-cheese

Haih.. ikut style siapa ni. Aku rasa aku jarang pagi-pagi makan cheese. Kalau makan pun dengan burger. Hohoho.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

10 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pemenang Central Region Shell FuelSave Challenge 2014

Buah Berangan