Blogger Kacak

Blogger kacak-Hafiz Rahim

Hensem tak? Kacak tak mamat ni? Kacak kan. Aku tahu mesti ramai yang berbulu je bila baca entri ni. Nak buat macam mana, kenyataan. Aku memang kacak.

By the way, just nak up satu entri simple (gedik) untuk ucapkan terima kasih pada isteri tersayang sebab belanja Ray-Ban Carbon RB8301. Hadiah birthday katanya. Hik hik hik. I love you daling. Muah.. Muah!!

p/s: Tunjuk sipi-sipi je. Kang ada yang tergoda.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

9 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pelat Mengira 1 hingga 10

Perkara Penting Sebelum Ke IOI City Mall