Bila Treller Buat Onar

Driver lori.. driver treller.. kalau tak buat onar memang tak sah.

Lori hantu

Kejadian ini berlaku dekat dengan pejabat aku. Lorong-lorong sempit, kereta park kiri kanan. Boleh pula hamba Allah ni bawak masuk treller. Kan dah tersepit.

Hadoi.. Kalau kutuk kang marah. Tapi perbuatan sebegini menunjukkan driver sebegini memang tak guna akal sebelum buat sesuatu perkara. Menyusahkan pengguna lain. Hmmm..

p/s: Tapi tak semua driver yang macam ni.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

17 Comments

Leave a Reply
    • Sekarang ni jalan depan ofis banyak lori masuk bro. Sebab jalan pintas nak ke construction site berhampiran. Jalan yang lebih luas ada cuma kena U-turn. Diorang nak senang.

  1. Kat tempat saya pulak di Kota Bharu, hampir tiap-tiap hari ada treler bertenggek atas jalan. Sudahnya lalu lintas jadi perlahan, bukan dia nak parking tepi jalan pun. Rasa besar kepala la kot sebab bawak treler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tenaga Solar Sebagai Peluang Perniagaan

Spritzer Pilihanku