Bila Krim Muka Jadi Gel Rambut

Alahai.. bertuah punya Khair. Dalam diam-diam orang lain tengah syok layan TV, boleh pula dia duduk dalam bilik sorang-sorang sambil buat secret project. Patut lah tak ada sebarang bunyi pun.

Khair

Bila dijenguk dalam bilik, habis krim muka ibu disapunya atas rambut. Hahaha.

Haihh.. nak marah pun bukannya dia faham. Anak-anak sebesar Khair mana lah nak tahu apa-apa kan. Yang mereka tahu, semua benda adalah alat permainan mereka.

So.. Apa yang boleh dibuat, cukup sekadar aku explain elok-elok pada Khair apa yang dilakukannya itu salah dan pesan padanya supaya jangan ulanginya lagi.

Hehehe. Kalau difikirkan, memang agak lucu. Rambut dah kasar semacam pakai gel rambut.

Krim muka Safi
Elok-elok masih penuh dah tinggal satu per tiga.

Akibat daripada krim muka yang disapu pada rambut ini, lebih daripada empat kali aku sental kepala Khair dengan syampu. Itu pun masih ada saki baki yang melekat di rambut. Adik ipar tolong bersihkan dengan tuala.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply
    1. I loved as much as you will receive carried out
      right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.

      nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.

      unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case
      you shield this hike.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Mimpi Sampai Ke Bintang

    Google Street View Merbahaya