Bila Dipaksa Ambil Gambar

“Gambar.. gambar..” loghat pelat Khair.

Amboi.. dah pandai dah. Pergi main dekat playground, dia duduk posing atas kuda spring kemudian bagi arahan suruh ambil gambar. Selagi tak snap gambar, selagi tu dia ulang sebut perkataan yang sama.

Khair_playground

Kalau tak sebelum ni bila ajak bergambar, jenuh nak suruh duduk setempat. Asyik lari sana, lari sini. Hahaha.

Khair playground

Mood dia nak bergambar. Layan kan aje lah kan.. 🙂

p/s: Cuti-cuti sekolah, kalau korang ada anak-anak.. sesuai pergi Farm In The City. Petting zoo dekat Seri Kembangan, sempoi gila. Khair cukup suka kalau bawa dia ke sana. Kalau korang datang dari jauh, boleh usha hotel murah-murah dekat Agoda.com.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Program Sewa Kereta Elektrik COMOS