Bijak Mengambil Peluang

Bagus pemilik kedai motorsikal ni, tatkala orang lain masih nyenyak tidur. Dia seawal jam 8 pagi dah buka kedai.

Kedai ni kat Gong Pak Jin, Terengganu. Bukan kat Bangi ye. :)
Kedai ni kat Gong Pak Jin, Terengganu. Bukan kat Bangi ye. 🙂

Bukan hari biasa, hari minggu pula tu. Memang berdisiplin betul. Jarang dah nak jumpa orang macam ni. Kebanyakannya kalau nampak anak melayu buka perniagaan, hari minggu mesti tutup kedai.

Tayar motor pancit

Bravo, respect pada orang macam ni. Awal-awal pagi rezeki dah mula masuk.

p/s: Actually tadi pergi kedai ni sebab tayar motor pancit, kedai lain semua belum buka or memang takkan buka kot hari ni. Esok kan dah raya. Hehehe.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Masalah Samsung Call Tak Dapat Dengar

Seafood Celup Tepung Terbaik