Best Lifestyle Blog MSMW 2015?

Awak.. awak.. tahun ini sekali lagi blog HafizRahim.com bertanding dalam merebut gelaran Best Lifestyle Blog MSMW (Malaysia Social Media Week) 2015 tau.

MSMW

Kategori ini sengit sangat. Ramai blogger-blogger yang berpengalaman tercalon.

Jadi, boleh tak kalau saya nak minta jasa baik awak-awak semua tolong undi saya.

Saya tahu blog saya tak lah popular mana. Tapi.. tapi.. Manalah tahu kan, dengan bantuan awak-awak semua ni, saya boleh menang.

Kalau saya menang, nanti kita pergi makan aiskrim pasu ramai-ramai ye. Saya belanja. Tapi bayar sendiri-sendiri. Hik Hik Hik.

p/s: Sorry, terpublish entri gedik. Saja je sebenarnya nak meraih undi. Hahaha.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

7 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Macbook Air Dalam Hidup Aku

Patung Figurin BoBoiBoy Limited Edition Untuk Khair