Belon Panjang Bentuk Ular


Jalan-jalan dekat Bangi Gateway, ternampak ada satu books fair. So, terus lah aku pergi ke bahagian buku kanak-kanak.

Pusing punya pusing, terjumpa sebuah buku “Balloon Modelling” ni.

RM10 je buku ni. Nak beli boleh pergi Bangi Gateway

Nampak macam menarik, sebab boleh buatkan belon panjang bentuk macam-macam untuk Khair. Jadi, aku beli satu.

Balik kat rumah, cuba buat. Ingatkan bila ada guide jadi senang.

Rupa-rupanya tetap susah. Ingatkan mulanya nak tunjuk skill pada Khair buat bentuk buaya.. Tapi bila dah putar sana, putar sini.. Yang jadi hanyalah bentuk ular. Itu pun secara tak sengaja. Hahaha.

p/s: Siapa cakap kerja jadi badut tu senang? Susah oo nak bentukkan belon tu. Kalau tak caya, cuba korang try buat.


4 KOMEN

  1. memang susah pun jadi badut..nampak je macam senang..
    saya pernah nak try bentukkan balik belon anak yang terbukak tapi tak berjaya..hehe

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini