Bapak Borek Anak Rintik

Pergi kerja menghadap PC, balik kerja menghadap laptop. Tiap-tiap hari purata Hafiz duduk depan PC dan laptop lebih daripada 12 jam. Cuma kalau hari cuti atau hari minggu akan berkurang sikit sebab selalunya Hafiz akan keluar bawak family keluar jalan-jalan. Tapi sambil-sambil keluar pun online guna smartphone juga. Hahaha

Mungkin disebabkan faktor genetik Hafiz yang memang dah obses IT ni, kini sindrom itu dah merebak ke Khair. Bangun awal-awal pagi lagi dah menjerit, bagi laptop sebiji terus diam.

p/s: Ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 46 Comments

    Leave a Reply
    1. budak2 sekarang memang macam tu la..
      lahir zaman IT ni,
      perkara macam ni kita tak boleh elak..
      kena biasakan jugak anak2 dengan IT.kan??

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Matilah Dikau Wahai Semut

    Baby Suka Gigit Gigit