Bapak Borek Anak Rintik

Pergi kerja menghadap PC, balik kerja menghadap laptop. Tiap-tiap hari purata Hafiz duduk depan PC dan laptop lebih daripada 12 jam. Cuma kalau hari cuti atau hari minggu akan berkurang sikit sebab selalunya Hafiz akan keluar bawak family keluar jalan-jalan. Tapi sambil-sambil keluar pun online guna smartphone juga. Hahaha

Mungkin disebabkan faktor genetik Hafiz yang memang dah obses IT ni, kini sindrom itu dah merebak ke Khair. Bangun awal-awal pagi lagi dah menjerit, bagi laptop sebiji terus diam.

p/s: Ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi.

Β Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

46 Comments

Leave a Reply
  1. budak2 sekarang memang macam tu la..
    lahir zaman IT ni,
    perkara macam ni kita tak boleh elak..
    kena biasakan jugak anak2 dengan IT.kan??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Matilah Dikau Wahai Semut

Baby Suka Gigit Gigit