Axiata Cup – Up Your Game

Sebut sahaja Axiata Cup, siapa yang tidak tahu. Kejohanan badminton termahal yang pernah diadakan dengan reward wang tunai sebanyak RM1 juta.

Axiata Cup_Up Your Game

Untuk tahun ini, bagi memeriahkan lagi kejohanan, pihak penganjur telah mengadakan satu contest menarik dimana para peminat berpeluang untuk menjadi VIP di perlawanan Semi Final dan Final Axiata Cup berserta wang tunai dan hadiah sampingan pada bulan April nanti.

Emas: Tempat pertama RM 5,000 + VIP Experience
Perak: Tempat kedua RM 3,000 + VIP Experience
Gangsa: Tempat ketiga RM 1,500 + VIP Experience

Wow..bunyi macam menarik kan.

Ye..memang menarik. Apa yang perlu korang buat, hanyalah dengan menghantar satu short video yang bertemakan “Up Your Game“. Tidak kisah samada video itu memaparkan skill korang bermain badminton ataupun jalan cerita berunsurkan lawak jenaka asalkan menepati terma dan syarat yang ditetapkan.

Tips power 1 : Cerita lawak ramai orang suka.

Video-video yang dihantar kemudiannya akan dishort listkan dan pemenang akan dipilih berdasarkan kiraan jumlah vote yang diperolehi.

Tips power 2 : Tingkatkan bilangan vote dengan share video yang telah disubmit kepada rakan-rakan di Facebook.

Haa..kan dah cakap, senang aje. Short video aje pun. Apedahal..dan sebagai salah seorang peminat sukan badminton Malaysia, dalam masa yang terdekat ini mungkin Hafiz sendiri juga akan keluarkan satu short video untuk disubmit kepada pihak Axiata. Nak tau video Hafiz nanti macam mana..Stay tuned. Ada pelakon import baek punye. Jeng..jeng..jeng.

Submission video boleh dibuat di laman web http://www.axiatacup.tv

p/s: Petang tadi Datuk LCW ajak main badminton, tapi tak dapat join sebab Lisa Surihani ajak keluar.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

28 Comments

Leave a Reply
  1. Anjuran yang menarik untuk di sertai, orang ramai pun berpeluang untuk memperolehi wang. Good luck kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordless Wednesday : Aku, Superman Dan MU

Susahnya Nak Dapatkan Aset