Aura Hot Pilihan Isteri – Testimoni

23

Pejam celik, pejam celik..sudah dua minggu Aura Hot berdampingan dengan si isteri cantik jelita.

Aura hot

Jika sebelum ini apa yang diceritakan oleh Hafiz tentang Aura Hot adalah berpandukan statement yang tercetak di kotak bungkusan semata-mata. Tetapi kali ini lain pula datangnya, dari pengalaman isteri sendiri.

Berdasarkan apa yang diceritakan oleh beliau tentang keberkesanan produk ini.Ya, memang diakui terdapat perbezaan diantara sebelum dan selepas menggunakannya.

Jikalau dulu berat badan isteri lebih segan untuk turun berbanding naik, tetapi didalam tempoh 2 minggu ini, pencapaian yang memberangsangkan dapat dicapai dengan berat badan menurun sebanyak 6kg.

Disamping penurunan berat badan, dapat dilihat juga perubahan lain agak ketara iaitu dari segi raut wajah dan juga tahap kecergasan isteri. Kulit muka nampak lebih halus dan licin, dalam masa yang sama si isteri juga sudah jarang mengadu kepenatan setiap kali pulang daripada bekerja.

Terbaik. Formula kesihatan akhirnya dapat dijumpai juga.

Secara peribadinya, selepas Aura Hot berjaya menampakkan hasil dalam tempoh penggunaan yang singkat..Mungkin selepas ini jika keadaan kewangan mengizinkan, Hafiz rasakan seperti ingin terus meminta isteri untuk terus kekal menggunakan produk kesihatan ini.

INFO TAMBAHAN

Bagi yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan menjadi pengedar, boleh menghubungi AISYAH ditalian  019-6690054. Dengar kata ada promosi untuk raya. Maklumat lanjut juga boleh didapati di:

p/s: Sambil minum untuk kesihatan, sambil tu buat duit.

23 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here