Amran Fans Pulak Dah!

Sori lah, sejak kebelakangan ni rajin pulak aku nak membaca buku.

Baru beberapa hari lepas beli buku Catatan Matluthfi, hari ni beli pulak buku Amran Fans.

Amran Fans

Tak mahal, RM25 je. Beli dekat Dubook Press, sebab memang dah dekat sangat dengan rumah.

Best? Tak tahu lagi. Harap-harap best, sebab baca ada satu quote dekat belakang buku tu tertulis;

Buku ni bukan bodoh punya barang, kerana kita semua tahu, kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal.” Abang Dubook.

p/s: Habis 2 buku ni ada lagi 2 buku yang aku plan nak beli. Tunggu dapat gaji lah kot. Hehehe.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

7 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *