Affiliate Jobdirumah Memang Best

Yaa, ini dia statistik affiliate Jobdirumah blog aku.. 404 klik, dapat 11 sales. Kiranya bagi setiap pembaca yang membaca artikel berkenaan dengan Jobdirumah melalui blog aku, peratus untuk aku dapat komisyen dalam anggaran 2.7% bagi setiap orang.

Komisyen Jobdirumah

Nampak sikit, tapi bila compare dengan kerja yang aku buat, memang berbaloi gila. Tak keluar peluh, tak perlu pergi event, tak perlu bayar tol, duduk depan laptop, tulis dua tiga artikel, kemudian promosi affiliate Jobdirumah dan dapat komisen. Kaching.. Pasif income!

Seawal aku join program Jobdirumah (kini dikenali Task.my) memang aku dah yakin aku benda alah ni boleh buat duit.

Ia tak dapat jadikan aku kaya-raya, tapi dengan income yang aku dapat.. ianya boleh menampung mana-mana bahagian poket aku yang bocor.

Walaupun pada mulanya ada orang kata program ni scam, tapi.. bagi aku kalau tak cuba, mana nak tahu kan. Dan akhirnya, setelah berkecimpung dalam dunia affiliate Jobdirumah.. berbelas kali dah aku dapat komisyen.

Jobdirumah scam
Salah satu pendapat mengenai program Jobdirumah

Bahkan, bukan aku seorang je yang dapat. Beberapa rakan blogger yang lain pun, ramai yang dah dapat komisyen masing-masing. Sehinggakan ada diantara mereka yang dapat ratusan ringgit setiap bulan (buat pengetahuan korang.. dia ni bukan manusia, siang kerja, malam, tak tidur. If u know siapa yang aku maksudkan la. Hahaha.), duit gaji silap-silap tak luak.

Jadi, pada mereka yang kata Jobdirumah scam. Bagi aku, itu auta je lebih. Jenis orang yang daftar hari ni, terus nak dapat komisyen.

Mana nak dapat beb..

Setiap perancangan perlu disusuli dengan tindakan, kalau setakat rancang, ikut kata orang.. kemudian takde tindakan, memang zero la hasilnya. Betul tak?

Nak daftar affiliate Jobdirumah, boleh daftar sini untuk jadi ahli dulu >> Daftar Jobdirumah kini dikenali sebagai Task.my

Note: Selain daripada dapatkan income melalui affiliate, boleh jugak korang cuba apply kerja-kerja online yang ditawarkan. Cuma kena cepat, sebab ramai orang seperti korang yang nak kan juga kerja-kerja tu.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

13 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *