Ada Apa Dengan Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta 2015?

Petang ni baru je bajet nak ke event 7th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta. Siap pesan pada isteri untuk bersiap-siap sebab nak photoshoot belon-belon panas semasa sesi Night Glow malam nanti.

Tapi.. bila dah dapat je maklumat daripada rakan-rakan tentang kondisi trafik disana ketika ini sangat sesak.. Fuh, aku tarik nafas kemudian terus sambung baring dalam bilik.

Plan nak tengok Night Glow.. CANCEL. Hahaha.

Tak sanggup weyh nak redah traffic jam sampai macam tu sekali. Penat kot kaki nak tekan paddle minyak. Lagi pun hari ni tak ramai sangat rakan-rakan yang share gambar belon panas, mungkin juga event kali ni tak berapa menarik seperti tahun-tahun sebelumnya kot. Cewah.. nak sedapkan hati. Hahaha.

Gambar daripada Jai, suami Dkna Abza
Gambar daripada Jai, suami Dkna Abza

By the way, disebabkan aku malas nak bersesak malam nanti.. nah aku tampal sekeping gambar hot air balloon yang sempat aku rakamkan tahun lepas. Gambar feveret aku ni.

Putrajaya-International-Hot-Air-Balloon-Fiesta

Gambar-gambar lain korang boleh tengok kat 6th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2014.

p/s: Ada Apa Dengan Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta 2015? Jawapannya.. traffic jam. Nak pergi boleh, naik motorsikal. Senang nak mencelah. Hahaha.

Sponsor Ads – Tercari-cari hotel di sekitar Putrajaya? Sila rujuk Agoda.com untuk promosi-promosi terbaru dengan harga yang sangat menarik.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 7 Comments

    Leave a Reply
    1. dah lame tak pegi, zaman bujang dulu layan jugak..boleh la tahan dengan ramai orang, sekarang ade anak kecik hmm good byela…sian kat baby

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Penangan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

    Anak Suka Mengamuk? Ini Jalan Penyelesaiannya