Ada Apa Dengan Khair Dan Ultraman

Sejak dua menjak ni Khair ada aktiviti baru..suka tengok cerita Ultraman. Dimana-mana saja, kalau terpandang cerita Ultraman pasti akan terpaku, fokus menonton sampai habis.

khair dan gadget

Part yang paling digemari bila Ultraman berlawan dengan raksasa, siap tepuk-tepuk tangan bila Ultraman menang.

Punyalah obses hinggakan bila masa tengah melalak pun kalau ditunjukkan cerita Ultraman, secara automatik akan berhenti menangis.

p/s: Nasib baiklah fon ibu yang jadi mangsa. Mungkin sebab dia dah tahu daddy selalu guna fon untuk update blog. Hehe.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

13 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Guna ichoose.my Menang RM10000

Ada Apa Dengan Blog Aku?