10 Perangai Awek Psiko

Malam-malam ni masa tengah duduk jaga anak tidur sempat juga Hafiz baca majalah lama-lama yang ada kat bawah meja. Ala, majalah Remaja. Ooops..Terlupa pula yang diri ni bukan remaja lagi. Hehe. Cuma satu je yang Hafiz nak share, mungkin ada antara pembaca yang boleh tolong verify senarai ni valid atau tidak.

Senarainya tentang 10 ciri-ciri awek psiko, antaranya:

  1. Dia tahu rahsia peribadi korang, walaupun korang tak pernah bagitahu dia pun
  2. Dia perkenalkan diri pada keluarga korang terlebih dahulu tanpa izin korang
  3. Dia pegang password Facebook atau Twitter korang
  4. Dia suka datang kat tempat lepak korang secara tiba-tiba
  5. Dia selalu ancam bunuh diri kalau korang buat dia sedih
  6. Dia tak bagi putuskan hubungan walaupun dia yang curang
  7. Dia selalu marah korang tanpa sebab secara tiba-tiba
  8. Dia suka buat sakit semata-mata nak korang jaga dia
  9. Dia pakai baju & seluar korang tanpa sebab
  10. Dia akan call korang setiap jam untuk tanya korang keluar dengan siapa

Bagi Hafiz lah kan..ada betulnya juga. Ttapi nasib baik dalam banyak-banyak point ni tak ada satu pun yang sama dengan perangai wife Hafiz. Alhamdulillah. Kalau tak, naya. Hehehe

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

9 Comments

Leave a Reply
  1. Assalamualaikum,

    Ini yang paling hardcore. Aritu saya ada diganggu oleh seorang perempuan. dia x kenal saya, x tau saya keja apa tapi call saya hari2. Last2 saya x angkat call dan x reply mesej dia.

    So kepada warga laki jangan jadi psiko plak lepas ni.. perempuan pun x selesa kalau kita buat macam tu.. 🙁

    Terima Kasih Semua.

  2. aku pnh kna yg no 4,5,7,8,10….perit ooo…last2 aku tggl kan…x than sgt…bla da kwen ngan org laen bru dia stop psiko2 aku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *