Pemenang Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim


Entri ringkas untuk hari ini sempena dengan pengumuman pemenang bagi Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim.

Untuk pengetahuan semua, giveaway ini merupakan giveaway pertama yang dilancarkan untuk blog HafizRahim.Com.

Alhamdulillah..walaupun tempoh yang diberi terlalu singkat dan lebih-lebih lagi ianya dilancarkan di penghujung minggu, ternyata masih ada sambutan. Insha Allah, jika ada bajet lebih mungkin aku akan buat lagi next time.

Jadi, tanpa membuang masa..Dengan sukacitanya diumumkan bahawa pemenang bagi Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim jatuh kepada:

Scroll ke bawah

Scroll ke bawah lagi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll ke bawah sikit lagi

 HafizRahim_Lisa Surihani

Secara peribadinya, aku suka dengan ayat yang digunakan didalam dialog ini. Nampak agak santai dan sempoi. Dan bila aku tunjukkan kepada Khair sekali pun, dia sendiri gelak. Ceh..macam lah Khair tu pandai baca. Dia gelak sebab gembira Lisa Surihani peminat sejati ayahnya je. Hahaha.

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Mr.Jocko. Hadiah wang tunai sebanyak RM50 milik anda.

p/s: Dah menang RM50 boleh lah belanja aku durian bro. =P



24 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini