Nasi Dagang Bonda Ani

Yesza. Tempahan Nasi Dagang Bonda Ani untuk hari ni dah siap. Dah ready untuk diserahkan kepada pembeli.

Nasi dagang Terengganu Bonda Ani

Lauk nasi dagang terengganu

Acar nasi dagang Terengganu

Awal bangun hari ni weh.. Jam 4 pagi lagi chef (mak gua), dah tercegat di dapur siapkan bahan-bahan nak masak.

Penat.. Tapi berbaloi. Alhamdulillah, rezeki dari-Nya.

p.s: Ada sesiapa lagi tak yang nak tempah nasi dagang? Resipi original Terengganu ni tau, terbaik dari ladang. Kalau nak tempah, macam biasa lah ye.. contact je Mak Ani, 012-3599765 atau 019-6022185. Tempah untuk makan sendiri boleh, tempah untuk hidang jamuan pun boleh.

p.s.2: Bukan setakat nasi dagang je, boleh juga tempah nasi minyak, laksam atau kuih seri muka. Upon request.

Note: Biasanya kalau pembeli ada kesukaran untuk datang collect, kami boleh je kawtim untuk tolong hantar tempahan tersebut. Tapi untuk tempahan tu, kena pastikan bayar deposit dulu la sikit kan.. mat saleh kata untuk lock order. Hehehe.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 9 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Network Test Digi 4G LTE, Mantap!

    Sony Experia M5 Dual Best Gila!