Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim

Berdasarkan respon yang agak memberangsangkan daripada rakan-rakan blogger. Nah, ini dia..seperti yang gua janjikan, pelancaran mini giveaway pertama yang diberi nama “Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim“.

Maaf sebab nama agak panjang, sebab gua kan memang perasan kacak.

Untuk join, senang aje. Nampak tak gambar kacak gua dibawah? Ini gambar asal gua dating dengan Lisa Surihani tempoh hari.

hafizrahim-lisa surihani

Korang dikehendaki copy gambar tersebut (right click, save as) dan meletakkan dialog paling kreatif yang korang rasakan sesuai dengan gambar. Nak puji boleh, nak kutuk pun boleh..asalkan jangan kutukan terlampau. Kalau kutuk lebih-lebih, disqualified. Hahaha.

Kemudian publish je gambar berdialog korang tu dalam blog masing-masing, tajuk entri mestilah “Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim“. Backlink kembali ke entri ini dan tinggalkan komen beserta url di bawah. Simple je.

Mini giveaway bermula hari ni, sejurus selepas entri ini ke udara dan akan tamat pada 31hb Ogos 2013 jam 12.00 tengah malam. Dialog paling kreatif akan gua memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM50. Maaf sekali lagi, bajet gua tak besar melainkan ada orang tolong sponsor sikit.

p/s: Kalau ramai yang join, mungkin next time gua akan letak gambar lain pulak. Hahaha.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

53 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kuruskan Badan Dengan Betul

Peserta Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim