Dashing Sport Range Dengan Haruman Hitman Dan Golden Boot

Dashing bukan jenama baru. Dari zaman aku muda remaja lagi Dashing ni dah wujud. Kalau dulu, perfume Dashing ni aku selalu guna pakai sebab harganya murah dan...

Buffet Ramadan 2018 Di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa memang banyak buffet-buffet Ramadan yang menarik. Ada yang murah, ada yang mahal. Ada yang sedap, ada yang biasa-biasa saja. Seperti yang aku ceritakan berkenaan dengan...

Buffet Ramadan Mampu Bayar di Bangi Golf Resort

Salah satu port wajib bagi aku untuk makan buffet ramadan bila tibanya bulan Ramadan adalah Bangi Golf Resort. Sebabnya aku suka makan buffet Ramadan di Bangi Golf...

Servis Vios Dugong Mileage 190,000 km Di SC Bangi

Alkisahnya, mileage vios dugong aku dah cecah 190,000 km. Pada mulanya bercadang nak servis kat SC Wing Hin, Balakong. Tapi bila call untuk set appointment date, tarikh...

Pertama Kali Makan Telur Belangkas

Langkah kanan tempoh hari ke MMA Santai Corner, cadangnya nak bawa wife makan bubur je sambil diri sendiri layan mee udang galah. Tapi bila sampai, duduk sekejap...
Maggi Pedas Giler

Maggi Pedas Giler.. Betul Ke Pedas?

Bila acap kali terlintas status ataupun tweet rakan-rakan pasal Maggi Pedas Giler, tergerak jugak dalam hati nak cuba rasa sendiri apa yang best sangat pasal mee segera...

Menikmati Murtabak Majid Special Cheese No 1 Di Kampung Kurnia Johor Bahru

Sebenarnya tak ada perancangan langsung untuk makan murtabak. Tapi memandangkan ada banyak masa terluang di Johor tempoh hari, aku minta wife untuk Google apa yang sedap untuk...

Kali Pertama Makan Sup Tulang Merah Restoran Banafee Village, Johor Bahru

Masih lagi throwback trip percutian ke Johor tempoh hari. Tapi kali ini aku nak bercerita secara ringkas tentang menu yang menjadi pilihan ramai sekiranya korang search tempat...

Pengalaman Makan Seafood Di Senibong Village

Senibong antara salah satu lagi tempat wajib singgah kalau pergi ke Johor. Disini beraneka makanan yang berasaskan seafood boleh didapati. Tak ketinggalan untuk menjamu selera ketika family...

Puas Hati Dapat Makan Mee Rebus Tulang Restoran ZZ

Dua kali bercuti di Johor, dua-dua kali restoran ZZ Sup Tulang ni wajib aku singgah. Singgah bukan sebab nak usha awek cun, tapi sebab penangan mee rebus...

SocMed

27,606FansLike
1,110FollowersFollow
8,215FollowersFollow
1,287FollowersFollow
40SubscribersSubscribe