Ini bukan cobaan..ini betul-betul.

Hafiz percaya sekarang ni majoriti semua orang mempunyai akaun Facebook bukan. Paling kurang pun 1 akaun. Kalau yang gila glamour atau terlampau ramai rakan maya, mungkin akan ada 2-3 akaun. Tak kisah lah semua tu. Janji korang happy.

So, alang-alang dah ada akaun facebook tu biar Hafiz share something yang mungkin berguna untuk korang praktikkan..Untung-untung dapat something yang dapat menjimatkan duit poket sendiri, takpun tolong meringankan sikit beban ibu bapa korang yang menanggung bayar prepaid korang tiap-tiap minggu. Hehehe.

*Diingatkan terlebih dahulu, ini bukan scam atau penipuan seperti login facebook dapat duit.

Caranya mudah sahaja, melalui loyalty program blog HafizRahim.Com. Tanpa mengeluarkan setitik peluh pun, setiap hari korang hanya perlu:

  1. Login Facebook seperti biasa
  2. Buka blog yang korang sedang buka sekarang ni iaitu HafizRahim.Com (bookmark terus supaya senang untuk korang datang lagi keesokan harinya) – 100 point akan diberikan setiap kali korang masuk ke blog
  3. Buka mana-mana artikel (lebih elok kalau baca terus)

Ye..itu sahaja yang perlu korang buat. Simple yang teramat. Apa yang pentingnya disini hanyalah point-point terkumpul yang membolehkan korang redeem atau tebus mana-mana hadiah didalam catalog yang disediakan.

Topup rm5 ada, rm10 ada, rm50 pun ada. Insya-Allah, mungkin di masa akan datang hadiahnya akan lebih menarik. So, selalu-selalulah semak catalog tu juga ye.

Cara untuk mendapatkan extra point:

Diatas Hafiz ada mention yang setiap kali korang layari HafizRahim.Com, korang akan mendapat 100 point kan. Sekarang ni terdapat beberapa cara lagi untuk mempercepatkan proses peningkatan point.

  1. Like artikel menggunakan button like yang terletak dibawah artikel tersebut – 100 point
  2. Share artikel tersebut di Google+100 point
  3. Tweet artikel – 100 point
  4. Komen artikel – 100 point

Amacam? Susah tak nak dapat top up percuma?

**Nota: By default system – Walaupun like, share, tweet atau komen dilakukan ke semua artikel blog dalam masa 1 hari, maksimum point yang boleh diberikan kepada korang hanyalah 400 point sahaja.

UPDATE: Disebabkan kekerapan penyalahgunaan loyalty program yang telah dianjurkan, pihak HafizRahim.Com akan memberhentikan program ini berkuatkuasa pada 28 Februari 2013. Sebarang point yang belum ditebus bolehlah dihantar sebelum tarikh yang dinyatakan bagi mengelakkan kerugian pihak pembaca. Terima kasih.

111 KOMEN

    • ikut step yang disediakan kat punchtab..nanti akan ada email follow up mintak detail..so, pastikan email betul dan valid..kalau email salah tak dapat buat pape lah.

    • Terpulang pada bro nak percaya atau tak..lagipun tak keluar peluh pun nak dapat reward yang saya bagi..cuma perlu jenguk blog ni je..tu pun saya bagi reward guna duit poket sendiri..kalau bro rasa tak yakin tak perlu rasanya nak persoalkan disini..nampak macam saya ni penipu plak.

    • Saudara sila fahamkan entri diatas..perlu DIINGATKAN sekali lagi. Gunakan email yang valid dan betul. Sistem akan trace sesiapa yang menggunakan user id tipu dan tindakan banned akan dibuat serta merta.

  1. salam, admin, boleh tanya tak, kalau sy pakai email ( [email protected],com) ni boleh tak??? sbb ni je email sy yang slalu guna..,please respons

Comments are closed.