Comments

    • says

      ikut step yang disediakan kat punchtab..nanti akan ada email follow up mintak detail..so, pastikan email betul dan valid..kalau email salah tak dapat buat pape lah.

    • says

      Terpulang pada bro nak percaya atau tak..lagipun tak keluar peluh pun nak dapat reward yang saya bagi..cuma perlu jenguk blog ni je..tu pun saya bagi reward guna duit poket sendiri..kalau bro rasa tak yakin tak perlu rasanya nak persoalkan disini..nampak macam saya ni penipu plak.

    • says

      Saudara sila fahamkan entri diatas..perlu DIINGATKAN sekali lagi. Gunakan email yang valid dan betul. Sistem akan trace sesiapa yang menggunakan user id tipu dan tindakan banned akan dibuat serta merta.

  1. anuar says

    salam, admin, boleh tanya tak, kalau sy pakai email ( learnhow93@gmail,com) ni boleh tak??? sbb ni je email sy yang slalu guna..,please respons

  2. khairi says

    saya dah tukar point topap RM 10 hari ahad lepas sampai hari ni tak dapat lagi ..bila nak dapat topap tu??

  3. su says

    en hafiz,sy br join,point pn br 900pointen hafiz nk berhentikan program.ape yg blh sy tebus dgn 900 tu?tq

Trackbacks

  1. [...] Nota: setiap kali button g+1 ditekan, secara tak langsung loyalty point korang pada blog ini akan meningkat. Point-point yang terkumpul boleh digunakan untuk redeem apa-apa reward yang disediakan. Maklumat lanjut tentang reward yang disediakan, boleh refer SINI. [...]